14-11-06

Blind Date voor miljonairs

dagoEen soort Blind Date voor miljonairs, dat hadden we nog niet gehad. Maar geen nood, China doet er wat aan. Wie als man zwemt in het geld maar Cupido nog niet over de vloer gekregen heeft, kan er later deze maand terecht op een tot in de puntjes verzorgd cruiseschip. Voor de vrouwelijke passagiers volstaat het om er knap en bekoorlijk uit te zien.

"Rijke mannen hebben het meestal te druk om een partner te vinden. De weinige zakenvrouwen die ze ontmoeten, beantwoorden niet aan hun liefdesidealen", luidt de mening van organisator Xu Tianli.

20 miljoen
Wie van de dames een miljonair weet te strikken, mag in haar vuistje lachen: de helft van de mannen beschikt naar verluidt over een spaarcentje dat de 20 miljoen euro overstijgt.

Sun (een schuilnaam; nvdr) is een van de steenrijke deelnemers die hoopvol uitkijken naar de trip. "Ik ontmoet vaak mooie vrouwen op straat, maar in mijn dagelijkse contacten kom ik die heel wat minder tegen. Looks en uitstraling zijn voor mij het allerbelangrijkste", geeft hij schaamteloos toe.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

18:06 Gepost door Претфлес in Liefde | Permalink | Commentaren (5) | Tags: blind date, miljonair, china |  Facebook |

Commentaren

wil graag daten met een welvarende man
Hello you wanna have some fun ?

Gepost door: Merari Nunes | 18-03-09

wil graag daten met een welvarende man Hello you wanna have some fun ?

Gepost door: Merari Nunes | 18-03-09

Wil na mijn eigen geploeter ook wel ens eens man meemaken die zo is, al ben ik geen miljoinair, ik had het kunnen zijn. veel geluk en kansen, hanneke.

Gepost door: haantje | 22-08-09

zijn miljonairs stijve harken? Had graag eens een miljonair "zéér goed" leren kennen maar ik dek iet dat die zich bezig houden met op de pc's te zitten, die feesten liever denk ik, reizen en kortom van het leven genieten, dit wil ik ook wel, maar een sterke persoonlijkheid kunnen ze weinig of niet aan, foto's zie site...........ben benieuwd hoeveel erop reageren, denk geen enkel!!
Het enige wat een vrow eigenlijk wil is dat ze verwend wordt door een man, qua kleren, etentjes, ja puur verwennen en dan verwend zeij hem zeker en vast ook, dat eou ik toch doen!!

greetzzzzzzzzz

Gepost door: era | 06-12-09

Ben op zoek naar een zekerheid in de toekomst, een man die niet alleen financieel daadkrachtig is.. maar vooral in denkwijze verder is dan mij. Een zakenman heeft hersenen genoeg. Serieus, welwillend, netjes.. goed uitziend, dat zijn dingen wat ik terug zou willen zien in een man.. zelf ben ik zacht en rustig..als hij de Ying is moet ik dan de Yang kunnen zijn...

Gepost door: True destiny | 30-05-10

De commentaren zijn gesloten.