11-05-07

Snickers, Milky Way, M&M's... het wordt allemaal Mars

Het Amerikaanse concern Mars Incorporated zal tegen eind dit jaar al zijn regionale divisies samenbrengen onder de merknaam "Mars", zo meldt de onderneming vrijdag. Mars Incorporated maakt onder meer tussendoortjes als Milky Way, M&M's, Snickers en Mars. Alle vestigingen zullen tegen eind 2007 onder de naam Mars opereren.

"Eén enkele merknaam zal de geloofwaardigheid en het succes versterken die Mars wereldwijd met zijn bekende productmerken verwierf", zei Paul S. Michaels, de topman van Mars. "Door de gemeenschappelijke naam Mars in te voeren, zullen we de complexiteit verminderen en één referentiepunt verschaffen." Momenteel is de groep in de meeste landen bekend onder de naam Masterfoods.

Mars Incorporated is wereldleider op het gebied van sommige voedingswaren en verzorgingsproducten voor huisdieren. Het hoofdkwartier van de onderneming bevindt zich in McLean, in de Amerikaanse deelstaat Virginia. Mars Incorporated heeft productievestigingen in meer dan 65 landen en stelt wereldwijd meer dan 40.000 mensen tewerk. De verkoop bedraagt jaarlijks ongeveer 21 miljard dollar.
 

20:14 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.