15-05-07

Gezocht met goedkeuring van de regering: SM-meester(es)

smEen arbeidsbureau heeft in Groot-Brittannië een jobadvertentie uitgeschreven voor een meester(es) die gewillige slaven letterlijk onder de voet wil lopen. Geïnteresseerden kunnen 100 dollar per dag verdienen als ze bereid zijn in leren kledij SM-fetishisten te vertrappelen. Ervaring is niet noodzakelijk. Het jobaanbod is ook verschenen op de tewerkstellingssite van de regering.

"Een leuke job voor betrouwbare mensen vanaf 18 jaar met een open geest. U moet over dominante trekjes beschikken en niet vies zijn van 'trampling'. Sommige mensen kunnen er aanstoot aan nemen, maar naaktheid is niet verplicht", prijst Gerry James zijn functie aan.

"Mijn klanten zijn deftige mannen die graag over hen heen laten lopen en verbaal vernederd worden. Seksuele diensten worden niet verleend." Ondanks dat vindt James toch amper gepaste kandidaten. "Je zou toch denken dat dit makkelijk verdiend geld is. Maar nee hoor, een meisje dacht zelfs dat ik een trampolinespringer zocht." Vermits er van enige illegaliteit of discriminatie geen sprake was, zag het Departement voor Werk geen graten in deze jobadvertentie.
 

17:46 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: groot-brittannie, sm, advertentie, fetish, trampling |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.