25-05-07

Supertieten kosten Duitse makelaarster haar job

Annina als model.
Annina na haar derde borstvergroting. (Foto's: Bild)
Een Duitse makelaarster is ontslagen omdat ze de grootste borsten van Europa wilde hebben. Haar baas oordeelde dat de implantaten geen meerwaarde boden en het imago van de firma zelfs beschadigden. Annina, die ook als model werkt, geeft toe dat ze verslaafd is aan borstvergrotingen. Intussen zit ze al aan een duizelingwekkende 42H-cup.

Katie Price
"Als klein meisje droomde ik al van grote borsten. Ze zijn groter dan die van Katie Price en daar ben ik blij om. Elke morgen bekijk ik mijn supertieten met trots in de spiegel. Ook mijn klanten zijn erover in de wolken. Ik snap niet waarom mijn baas me geen aanwinst voor het bedrijf vindt."

Naamkaartjes
Een fotoshoot voor erotische magazines in Italië heeft haar nu definitief de das omgedaan. "Toen ik terugkeerde, kreeg ik mijn C4. Mijn baas vond de foto's geweldig, maar ze publiceren strookte volgens hem niet met de reputatie van het bedrijf." Ze overweegt nu haar eigen makelaarsbureau op te starten en haar twee grootste troeven uit te spelen op de naamkaartjes. Succes verzekerd!

19:49 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: duitsland, tieten, borsten, makelaarster |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.