29-05-07

Valse borsten uit de mode

Vrouwen die dromen van een volle boezem, kunnen beter nog eens goed nadenken voor ze een afspraak maken bij de plastische chirurg. Uit een peiling van het Britse tijdschrift More blijkt namelijk dat de meeste mannen veel liever een natuurlijke boezem zien. Siliconen borsten hebben zelfs een afschrikwekkend effect.

(Foto: Belga)

Maar liefst 85 procent van de mannen tussen 18 en 34 jaar haat plastische chirurgie en vindt het een afknapper bij vrouwen. En 15 procent merkt het zelfs niet op wanneer een vrouw zich heeft laten verbouwen. "Vrouwen zouden beter meer geld aan kledij en schoenen uitgeven dan aan valse borsten", luidt de conclusie van de enquête.

Maar welke borsten kunnen dan wel op veel steun rekenen? Iets meer dan de helft van de Britse mannen houdt van de boezem van zangeres Cheryl Tweedy, de vrouw van voetballer Ashley Cole. De borsten van Scarlett Johansson kregen 24 procent van de stemmen. De bescheiden boezem van Kate Moss valt bij 10 procent van de mannen in de smaak. Amper 8 procent koos voor Jordan, de Britse Pamela Anderson die van haar boezem haar handelsmerk gemaakt heeft.

Cheryl Tweedy

Scarlett Johansson

Kate Moss

Jordan

16:51 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vrouw, plastische chirurgie, cheryl tweedy, borst, scarlett johansson, kate moss, jordan, pamela anderson, boezem |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.