05-06-07

Mannen gewaarschuwd voor 'spermsnatchers'

lingie2_2029361dDe Engelse krant The Sun waarschuwt zijn mannelijke lezers dat ze in de kroeg moeten uitkijken voor een nieuw roofdier: de vrouw op leeftijd die een kerel wil misbruiken om snel een kind te krijgen.

Ze zijn jong, alleenstaand en willen hopeloos een eigen kind. Het enige dat ontbreekt, is echter een man. Geen probleem. Je verleidt een kerel in de kroeg, kaapt zijn sperma en wordt zwanger. Groot-Brittannië is in rep en roer door nieuwe rage onder alleenstaande vrouwen met ‘rammelende eierstokken’.

De Britse krant The Sun omschrijft de vrouwen die op zoek zijn naar mannelijke zaadcellen voor een bevruchting als ‘sperm snatchers’. Ze staan in groepjes in de hoek van een rokerige bar, slechts gekleed in niets verhullende kleding en op hoge naaldhakken, en beloeren hun prooi als hongerige roofdieren, beschrijft de krant de werkwijze van de vrouwen.

De vrouwen om wie het gaat hebben geen tijd en zin een langdurige relatie. En eenmaal tussen de lakens gaat het maar om een ding: zo snel mogelijk zwanger worden.

De 25-jarige Selina Arnell uit Bristol is zo’n alleenstaande vrouw met een vurige kinderwens. ,,In de bus keek ik naar niets anders dan baby’s en zwangere vrouwen. Dat wilde ik ook. Maar ik had een probleem. Ik had geen vent en wilde er ook geen”, zegt Arnell.

De 25-jarige single hopte van het ene feest naar het andere. ,,Ik ging op stap, puur en alleen om te zoeken naar een potentiële vader van mijn kind.” Volgens Arnell waren de meeste mannen die ze versierde te dronken om te beseffen dat ze werden gebruikt. Tot haar grote spijt is het nog niet gelukt zwanger te worden. ,,Natuurlijk maak ik me zorgen om geslachtsziekten. Maar ik ga net zo lang door totdat ik zwanger ben.”

Timika Brown (21) uit Mitcham was wel succesvol in het kapen van een klodder sperma van de 25-jarige Mark. Ze raakte zwanger. Dat hun verhouding na een maand over was, maakt Brown niets uit. ,,Ik heb gekregen wat ik wilde, zijn sperma.”

17:24 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: sperma, enfgeland, kind, zwanger |  Facebook |

Commentaren

sperm snatchers spijtig , ze mogen het me altijd vragen , ik doe dat met veel plezier en gratis mmmmmmmmmmmmmm....

Gepost door: kurt | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.