12-06-07

Speeddaten in een vliegtuig

De luchtvaartmaatschappij brengt als eerste de singles in de wolken.
Tijdens een vlucht van Brussel naar Wenen krijgen voor het eerst 50 vrijgezellen de kans om met elkaar kennis te maken in een vliegtuig. Volgens het klassieke speeddating concept hebben de singles slechts vijf minuten de tijd om het beste van zichzelf te geven.

Kort gesprek

Op 27 juni, klokslag 9u10, stijgt de Boeing van Sky Europe op van Brussels Airport met bestemming Wenen. Aan boord bevinden zich 25 heren en vrouwen tussen 25 en 35 jaar. Allen hebben ze slechts één doel: de partner van hun dromen vinden.
De dames krijgen een vast zetelnummer, terwijl de heren plaatsnemen in de stoel waarvan het eerste nummer aangegeven staat op hun flight-card. Pas dan kan het ontmoeten en versieren beginnen. Na vijf minuten wordt een signaal gegeven en wisselen de heren van plaats.

Stadstour

Zijn alle gesprekjes afgerond, dan wacht bij aankomst in Wenen een gids om de stad in te trekken. Elke deelnemer ontvangt in het hotel een enveloppe met de resultaten van de SkyDate. Wil iemand een bepaalde single terugzien, staan de verdere contactgegevens netjes opgeschreven. Wie zin heeft, kan met de uitverkorene de hele namiddag rondkuieren in de stad. ’s Avonds trakteert de luchtvaartmaatschappij de deelnemers nog op een gezellige drink in de trendy loungebar.

Info

De prijs bedraagt 95 euro per persoon, inclusief de heen- en terugvlucht, de luchthaventaksen, de stadsrondleiding, de overnachting in een 4-sterrenhotel en het vervoer tussen de luchthaven van Wenen en het hotel.
Sky Europe is de allereerste luchtvaartmaatschappij die een dergelijk event organiseert aan boord van een vliegtuig.

20:09 Gepost door Претфлес in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: speeddate, vliegtuig, brussel, belgie, oostenrijk, wenen, vrijgezel |  Facebook |

Commentaren

Heykes Pretfles Bedankt voor de lieve reactie ;-)
Wens je nog een fijne woensdagavond toe.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 20-06-07

goeiedag,kunt u mij per e-mail laten weten wanneer een volgende speeddaten plaatsvind ayb,
dankjewel

Gepost door: tessa | 17-10-10

goeiedag,kunt u mij per e-mail laten weten wanneer een volgende speeddaten plaatsvind ayb,
dankjewel

Gepost door: tessa | 17-10-10

De commentaren zijn gesloten.