01-10-07

Dronken Nederlander vergist zich en gaat woning buren binnen

Een 53-jarige man uit Gasselternijveen in de Nederlandse provincie Drenthe is zaterdagavond aangehouden wegens inbraak. De man was zo dronken dat hij het huis van zijn buren was binnengegaan in de veronderstelling dat het zijn eigen woning was. Hij vond het wel vreemd dat hij zijn hond niet zag en zijn meubilair anders was, laat de politie zondag weten.

De man parkeerde zaterdagavond zijn auto op de oprit van de buren, twee woningen naast zijn eigen huis. Hij sloeg een ruit in en stapte naar binnen. Toen de 25-jarige bewoner thuis kwam, werd tot zijn grote verbazing de voordeur opengedaan door zijn buurman.

De dronken inbreker was nog steeds zeker dat het zijn eigen woning was en bood de echte bewoner zelfs iets te drinken aan, meldt de politie. De echte bewoner kon zijn buurman na enige tijd overtuigen dat hij niet zijn eigen woning was binnengegaan. Hierbij verliet de 53-jarige man het huis en reed in zijn auto naar zijn eigen woning. De gealarmeerde politie hield de man daarop aan. Hij heeft verklaard de schade te willen vergoeden.

12:43 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: drenthe, huis, buren, politie, dronken, nederland, inbraak |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.