04-10-07

Buitenseks kost stel ruim 500 euro

Een jong stelletje uit het Belgische Bilzen is hun hoge nood duur komen te staan. Tijdens het 'sterren kijken' achter in de open laadbak van een pick-up werd het stel namelijk betrapt.

De rechter van het Belgische Tongeren heeft hen beiden vandaag schuldig bevonden aan het plegen van schennis. Hij legde de 24-jarige man en zijn 22-jarige vriendin een boete op van respectievelijk 275 en 143 euro. Daarnaast moeten ze een bedrag van 137 euro stoppen in een fonds voor hulp aan slachtoffers van geweldsdelicten.

De nachtelijke vrijpartij vond vorig jaar juli plaats. In het drukke uitgaansgebied van Bilzen hangen bewakingscamera's om de orde te handhaven. De bezigheden van het stelletje werden zo mooi opgenomen op de videoband. De tortelduifjes hadden dan ook geen andere keus dan hun daad te bekennen.

Naast de boete van 275 euro, moet de jongeman ook nog een maand achter slot en grendel. Zijn vriendin heeft meer geluk, zij komt er vanaf met een boete van 143 euro en acht dagen voorwaardelijke gevangenisstraf.

21:46 Gepost door Претфлес in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: koppel, vrijen, sex, stelletje, bilzen, limburg, belgie, seks, auto, pick-up, nacht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.